Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena výhradně hnědým cukrem z nektaru kokosových květů. Ten jí dodává zajímavý lehce karamelový tón. Zároveň má nižší glykemický index než běžný cukr. Čokoláda je dochucena kousky karamelu a růžovou solí Inků. Čokolády značky VIVANI jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality. HMOTNOST: 80 g ZEMĚ PŮVODU: Německo
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčná čokoláda s karamelem a solí. Chraňte před teplem.
Cukr z kokosových květů 32 %, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, karamel 10 % (přírodní třtinový cukr, kukuřičný glukózový sirup, máselnýtuk, sůl), sušená smetana, růžová sůl Inků 0,5 %, výtažek z Bourbon vanilky. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 44 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Vzhledem ke způsobu výroby může čokoláda obsahovat stopy skořápkových plodůa lepku.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g:
Proteinová raw tyčinka s kokosem a kakaem
Sprchový krém a šampon 2 v 1 s vůní pomeranče
BIO /Arašídová pasta s karamelem.
BIO / Nepražené para ořechy z Jižní Ameriky