Bio rajčata vypěstovaná pod tureckým sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci. Sušená rajčata dodají pokrmům středomořskou chuť a používáme je do salátů, předkrmů, pomazánek, na pizzu, k vylepšení omáček s rajčaty, polévek a zeleninových pokrmů. Můžeme je také podávat s bylinkami, česnekem a olivovým olejem a jsou zajímavou složkou marinády na nakládaný sýr. Pro snadnější zpracování přelijeme rajčata horkou vodou, necháme krátce nabobtnat a lehce vymačkáme. Opatrně při solení výsledného pokrmu - sušená rajčata jsou již dost slaná, a proto je lépe nejprve ochutnat a pak eventuelně dosolit. HMOTNOST: 100 g ZEMĚ PŮVODU: Turecko
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Sušená rajčata s mořskou solí. Skladujte v chladu a suchu.
Rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství, mořská sůl.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Prací soda k výrobě pracího prášku a odstraňování skvrn.
Bylinky pro vaginální napářku pro pravidelnou očistu
BIO
Jedlá soda vhodná na potravinářské účely. Bez hliníku