Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů a křupavými španělskými mandlemi pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu. HMOTNOST: 100 g ZEMĚ PŮVODU: Španělsko
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Hořká čokoláda s mandlemi. Bez přidaného cukru. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladujte v chladu a suchu. Výrobek nepochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Kakaová hmota, mandle 20 %, sladidlo erythritol, kakaové máslo, inulin (vláknina), emulgátor slunečnicový lecitin, výtažek z vanilky, sladidlo steviol-glykosidy 0,03 %. Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně 72 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje skořápkové plodya může obsahovat stopy mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Přírodní deodorant v podobě krému pro ženy
Čaj podporuje tvorbu mléka
Mýdlo s pečujícím měsíčkem a heřmánkem
Zahnuté brčko z nerezové oceli bez BPA a dalších nežádoucích látek