Tato kandovaná pomerančová kůra má výraznou ovocnou chuť a neobsahuje barviva ani konzervanty. Je vyrobena z pomerančů pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství, které nebyly ošetřeny chemickým postřikem. Čerstvá kůra se nakrájí na kostičky, napaří párou a krátce namočí do slaného roztoku. Poté se důkladně opláchne a zalije kukuřičným sirupem. Sirup postupně proniká do kůry, kde nahrazuje vodu. Kandování ovoce se dříve využívalo hlavně k jeho uskladnění, v době celoroční dostupnosti čerstvých plodů oceňujeme spíše specifickou chuť kandovaného ovoce. Kandovanou pomerančovou kůru používáme při pečení, ve sladkých kynutých těstech, v čokoládových sladkostech a ke zdobení cukroví.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Pomerančová kůra kandovaná. Po otevření skladujte v ledničce.
Kukuřičný sirup*, pomerančová kůra* 30 %, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: Energetická hodnota 1389 kJ/327 kcalTuky 0,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 80 g z toho cukry 79 g Vláknina 1,2 g Bílkoviny 0,4 g Sůl 0,5 g
BIO /Kokosové mléko vhodné na vaření i pečení.
Přírodní ručně vyrobený tuhý šampon pro problematickou vlasovou pokožku doprovázenou svěděním, šupinkami a stroupky
Čistič na koupelny s kyselinou citrónovou
Tablety vhodné pro všechny domácí myčky na nádobí