Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při přípravě bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovin použijeme 3 lžičky (17 g) prášku.
Kypřící prášek z jedlé sody a vinného kamene má tendenci začít kypřit těsto (rozkládat se) již při pokojové teplotě. Doporučujeme proto těsto vkládat do trouby a péci co nejdříve po zapracování kypřícího prášku. To se týká hlavně řidších třených těst.
HMOTNOST: 150 g
ZEMĚ PŮVODU: ČR
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kypřící prášek do pečiva.
Regulátor kyselosti vinný kámen neboli hydrogenvinan draselný, kypřící látka jedlá soda neboli hydrogenuhličitan sodný, bio kukuřičný škrob.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Odstraňovač skvrn a bělidlo.
Prášek do myčky na bázi perkarbonátu sodného
Koncentrovaný gel pro šetrné a ekologické praní vlny a jemného prádla
Dětská zubní pasta s příchutí lékořice pečuje o dásně a zoubky