Hledat
Filters
Zavřít
Povoskovaný vak na pečivo
Výrobce: Vobrousek
Dostupnost: Zvolte variantu
*
€13,88 s DPH

Jste milovníci dobrého pečiva? Pokud ano, seznamte se s Pečivákem.

Jedná se o povoskovaný vak na pečivo, který se s láskou postará o Váš chleba a další pekařské výtvory :)

Máme velkou radost, že si získal takovou oblibu u vás i u nás.

 

Proč ho máme tak rádi?

  • Udrží pečivo déle čerstvé (prodlouží životnost o 3-5 dní oproti normálu)
  • Jedná se o kompromis mezi utěrkou a igelitový pytlíkem
  • Oproti obyčejné utěrce redukuje přísun vzduchu, tudíž nedochází k rychlému vysychání
  • Oproti igelitovému sáčku je však trošičku propustný, takže pečivo neplesniví
  • Je napuštěný směsí panenského včelího vosku, jojobového oleje a stromové pryskyřice - je tak omyvatelný a přirozeně antibakteriální
  • Je jednoduchý na použití i údržbu
  • Je na něj krásný pohled :)


Jak je velký?

  • Malý Pečivák od Vobrousku má rozměry 27x25 cm.
  • Je ideální do domácností, kde žijí 1-2 lidé a ke štěstí nepotřebují mít velké bochníky chleba :)
    Můžete si tak do něj zabalit menší typy chlebů, případně části těch větších. Pojme rovněž až 5 rohlíků.
    Vhodný je také na svačinky s sebou. Dost toho pojme a díky šírokému vstupu se i lehce omývá.

    Jak se používá?
  • Aby docházelo k požadované ochraně pečiva, je nutné pečivák správně používat, ale nebojte je to lehké jako facka a navíc popsané na štítku s produktem. 
  • Jde hlavně o důsledné uzavírání. V ideálním případě jej při každém použití nechte chvilinku pootevřený, ať se lehce vyvětrá. 

Jaký rozdíl mezi povoskovaným vakem a povoskovaným plátnem? 

  • Materiálově žádný, pouze tvarový - vak je ze 3 stran sešitý. Není univerzální odpověď, co je lepší. Oboje má svoje.
  • Hlavní výhoda povoskovaných vaků je ještě jednodušší používání a možnost uchovávat opravdu hodně pomoučněné pečivo.  Mouka snižuje lepivost našich plátýnek a tím pak dochází k menšímu utemování pečiva. U pečiváku mouka na pečivo nevadí. Naopak standardní Vobrousky nabízejí širší využití (tzn. i mimo pečivový sektor). Rovněž jsou o něco málo jednodušší na omývání.
  • Záleží tak opravdu na osobních preferencích :)

Jste milovníci dobrého pečiva? Pokud ano, seznamte se s Pečivákem.

Jedná se o povoskovaný vak na pečivo, který se s láskou postará o Váš chleba a další pekařské výtvory :)

Máme velkou radost, že si získal takovou oblibu u vás i u nás.

 

Proč ho máme tak rádi?

  • Udrží pečivo déle čerstvé (prodlouží životnost o 3-5 dní oproti normálu)
  • Jedná se o kompromis mezi utěrkou a igelitový pytlíkem
  • Oproti obyčejné utěrce redukuje přísun vzduchu, tudíž nedochází k rychlému vysychání
  • Oproti igelitovému sáčku je však trošičku propustný, takže pečivo neplesniví
  • Je napuštěný směsí panenského včelího vosku, jojobového oleje a stromové pryskyřice - je tak omyvatelný a přirozeně antibakteriální
  • Je jednoduchý na použití i údržbu
  • Je na něj krásný pohled :)


Jak je velký?

  • Malý Pečivák od Vobrousku má rozměry 27x25 cm.
  • Je ideální do domácností, kde žijí 1-2 lidé a ke štěstí nepotřebují mít velké bochníky chleba :)
    Můžete si tak do něj zabalit menší typy chlebů, případně části těch větších. Pojme rovněž až 5 rohlíků.
    Vhodný je také na svačinky s sebou. Dost toho pojme a díky šírokému vstupu se i lehce omývá.

    Jak se používá?
  • Aby docházelo k požadované ochraně pečiva, je nutné pečivák správně používat, ale nebojte je to lehké jako facka a navíc popsané na štítku s produktem. 
  • Jde hlavně o důsledné uzavírání. V ideálním případě jej při každém použití nechte chvilinku pootevřený, ať se lehce vyvětrá. 

Jaký rozdíl mezi povoskovaným vakem a povoskovaným plátnem? 

  • Materiálově žádný, pouze tvarový - vak je ze 3 stran sešitý. Není univerzální odpověď, co je lepší. Oboje má svoje.
  • Hlavní výhoda povoskovaných vaků je ještě jednodušší používání a možnost uchovávat opravdu hodně pomoučněné pečivo.  Mouka snižuje lepivost našich plátýnek a tím pak dochází k menšímu utemování pečiva. U pečiváku mouka na pečivo nevadí. Naopak standardní Vobrousky nabízejí širší využití (tzn. i mimo pečivový sektor). Rovněž jsou o něco málo jednodušší na omývání.
  • Záleží tak opravdu na osobních preferencích :)
Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
*
*
Špatný
Vynikající
*
*
*