Hledat
Filters
Zavřít
Ovocné plátky z českých a slovenských jablek
Výrobce: Ovocňák
Dostupnost: Skladem
Kód: 8592809002634
€1,25 s DPH

Jablka z českých a slovenských sadů sušená za nízkých teplot si zachovávají si spoustu vitaminů a minerálů. Používáme několik různých odrůd, aby byly chuťově příjemné a vyrovnané.

Jablka často bereme za samozřejmá a nudná, protože přece rostou na každé zahrádce a v obchodech jsou celoročně. Jsou ale bohatou zásobárnou vitaminů, minerálů a stopových prvků, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy. Navíc jsou pro nás odvěkou součástí stravy, a proto naše těla umí velmi dobře zpracovávat živiny v nich obsažené. Naše jablka pocházejí z oblasti kolem česko-slovenského pomezí, kde rostla přirozeně, na sluníčku a užívala si krásu krajiny Bílých Karpat.

O značce

Myšlenka vyrábět čistý ovocný mošt se v rodině Kořínkových zrodila už v roce 2011. Chtěli českým spotřebitelům nabídnout kvalitní lokální produkt, který v té době na trhu chyběl. A proč zrovna mošt? V podhůří Bílých Karpat, na jejichž jižních svazích se daří hlavně ovocným stromům a vinné révě, nebylo potřeba inspiraci hledat dlouho.

Ovocňák se vyrábí převážně z ovoce a zeleniny od sadařů a pěstitelů z oblasti Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, malou část bereme od o něco vzdálenějších moravských pěstitelů nebo farmy Beckov. Většinu ovoce pěstujeme ve vlastních sadech, které jsme založili v roce 2013 a na kvalitu surovin tak nejen dohlížíme, ale i si ji sami určujeme.

Každého kousku ovoce si ve firmě váží a starají se o něj tak, aby co nejméně darů přírody přišlo nazmar. Jablka se skladují bez přístupu vzduchu. Díky tomu zůstanou dlouho čerstvá a šťavnatá, a tak se mošty mohou dodávat celoročně. Měkké ovoce, které se nestihne zpracovat, se zamrazí a postupně zpracovává až do další sezony. Výlisky z jablek se využívají jako krmivo pro hospodářská zvířata.

 

Jablka z českých a slovenských sadů sušená za nízkých teplot si zachovávají si spoustu vitaminů a minerálů. Používáme několik různých odrůd, aby byly chuťově příjemné a vyrovnané.

Jablka často bereme za samozřejmá a nudná, protože přece rostou na každé zahrádce a v obchodech jsou celoročně. Jsou ale bohatou zásobárnou vitaminů, minerálů a stopových prvků, které jsou nepostradatelnou součástí zdravé výživy. Navíc jsou pro nás odvěkou součástí stravy, a proto naše těla umí velmi dobře zpracovávat živiny v nich obsažené. Naše jablka pocházejí z oblasti kolem česko-slovenského pomezí, kde rostla přirozeně, na sluníčku a užívala si krásu krajiny Bílých Karpat.

O značce

Myšlenka vyrábět čistý ovocný mošt se v rodině Kořínkových zrodila už v roce 2011. Chtěli českým spotřebitelům nabídnout kvalitní lokální produkt, který v té době na trhu chyběl. A proč zrovna mošt? V podhůří Bílých Karpat, na jejichž jižních svazích se daří hlavně ovocným stromům a vinné révě, nebylo potřeba inspiraci hledat dlouho.

Ovocňák se vyrábí převážně z ovoce a zeleniny od sadařů a pěstitelů z oblasti Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, malou část bereme od o něco vzdálenějších moravských pěstitelů nebo farmy Beckov. Většinu ovoce pěstujeme ve vlastních sadech, které jsme založili v roce 2013 a na kvalitu surovin tak nejen dohlížíme, ale i si ji sami určujeme.

Každého kousku ovoce si ve firmě váží a starají se o něj tak, aby co nejméně darů přírody přišlo nazmar. Jablka se skladují bez přístupu vzduchu. Díky tomu zůstanou dlouho čerstvá a šťavnatá, a tak se mošty mohou dodávat celoročně. Měkké ovoce, které se nestihne zpracovat, se zamrazí a postupně zpracovává až do další sezony. Výlisky z jablek se využívají jako krmivo pro hospodářská zvířata.

 

Nutriční hodnotyNa 100 g výrobku (porce 20 g)
Energetická hodnota 1391 kJ/327,5 kcal
Tuky 0,51 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,09 g
- z toho mononenasycené mastné kyseliny 0,11 g
- z toho polynenasycené mastné kyseliny 0,29 g
Sacharidy 79,1 g
- z toho cukry 68 g
Vláknina 12 g
Bílkoviny 1,62 g
Sůl 0,01 g
Napište vlastní recenzi
  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
*
*
Špatný
Vynikající
*
*
*