Piniové oříšky mají trošku zavádějící název - jedná se o semínka šišek sibiřského cedru (Pinus Sibirica) a lidé alergičtí na ořechy se jich vůbec bát nemusí. Mají však velmi jemnou oříškovou až máslovou chuť, pro kterou jsou vyhledávaným doplňkem pest, omáček na těstoviny, zeleninových směsí, rizot, polévek a pomazánek. Stačí vždy jen malé množství k ochucení pokrmu. Můžeme je použít i do müsli, nebo mlsat samotné. Ale pozor - pro jejich báječnou chuť bychom neměli zapomínat, že jsou opravdu dost vydatné.
HMOTNOST: 50 g
ZEMĚ PŮVODU: Ruská federace
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Piniové oříšky (Pinus Siberica). Po otevření skladujte dobře uzavřené v ledničce.
Piniové oříšky - vyloupaná semínka sibiřského cedru
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: Energetická hodnota 2839 kJ/678 kcal Tuky 56 gz toho nasycené mastné kyseliny 5,3 g Sacharidy 28 g z toho cukry 5,9 g Bílkoviny 16 g Sůl <0,1 g
BIO / Nepražené para ořechy z Jižní Ameriky
BIO /Sušené plodu moruše bíle.
Jedlá soda vhodná na potravinářské účely. Bez hliníku
BIO /Marcipánová tyčinka obalená v kvalitní hořké čokoládě.