Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek. Jsou zajímavé i z nutričního hlediska, protože jsou velmi dobrým zdrojem vitamínu C a našemu tělu dodávají i řadu minerálních látek (vápník a hořčík v ideálním poměru, železo).
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Sušené plody moruše - sušené ovoce jednodruhové. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: Energetická hodnota 1404 kJ/333 kcal Tuky 2,9 gz toho nasycené mastné kyseliny 0,2 gSacharidy 60 g z toho cukry 42 g Vláknina 13 g Bílkoviny 11 g Sůl 0,19 g Vitamín C 182 mg (228 % DDD) Hořčík 90 mg (24 % DDD) Vápník 195 mg (24 % DDD)Železo 9,5 mg (68 % DDD)
BIO / Semínka sibiřského cedru
BIO /Sušené plátky manga.
BIO, VEGAN /Tyčinka z hořké čokolády s kousky višní, jablek a citronové šťávy.