Černá čočka beluga je oblíbená pro svou typickou chuť a rychlou přípravu bez namáčení. Její drobné černé oválky dodávají pokrmu zajímavý vzhled. Používáme ji do salátů, rýžových a těstovinových jídel i jako přílohu. Při přípravě ji propláchneme studenou vodou a vaříme asi 20 minut. Solíme až po uvaření.
HMOTNOST: 300 g
ZEMĚ PŮVODU: Kanada
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Černá čočka beluga. Skladujte v suchu.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G: Energetická hodnota 1280 kJ/304 kcal Tuky 1,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 41 g z toho cukry 1,1 g Vláknina 17 g Bílkoviny 23 g Sůl 0,02 g
BIO / Nepražené kešu ořechy
BIO / Sušené meruňky nesířené
Body s výbornou termoregulační schopností